Órák alatt megtöltötte Azahriah a Puskás Arénát – a ráadáskoncert is teltház lesz?

Órák alatt megtöltötte Azahriah a Puskás Arénát – a ráadáskoncert is teltház lesz?

Első magyar előadóként Azahriah önálló koncertet ad a Puskás Arénában 2024. május 25-én és 26-án.

A még mindig csak 21 éves dalszerző-énekes napjaink egyik legnépszerűbb magyar előadója: YouTube-megtekintései hamarosan átlépik a 323 milliót; a Spotify-on havonta mintegy 25 milliószor játsszák le a számait.

Azahriah először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában.

A dalszerző-előadó a Puskás Arénát néhány óra alatt töltötte meg, így a szervezők egy ráadás koncerttel is készülnek. A jegyértékesítés már ma, október 13-án elindult, de most is hihetetlen nagy az érdeklődés.

Tehát 2024. május 25-én és 26-án is grandiózus látvánnyal és számos meglepetéssel készül a fiatal énekes.

Ővé lett a völgy - Azahriah Gombaszögön (FOTÓK)

Azahriah folyamatosan új dalokon dolgozik, idén novemberében tízállomásos európai turnéra indul, ennek koncertjei nagyrészt már most teltházasak.

Pályafutását youtuberként kezdte, énekesként és dalszerzőként 2021-ben lépett először színpadra. Az év novemberében nyert az MTV EMA helyi előadó kategóriájában, és a OneRepublic előzenekaraként színpadra állhatott a Hősök terén. Mára az egyik legfelkapottabb magyar előadóvá vált; júniusban a Stadiumx producerduóval, a Grammy-díjas Sam Martin énekessel jelentetett meg közös dalt és klipet Heaven címmel, önálló albumot legutóbb Memento címmel adott ki. 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Csáky Mátyás / ATEMPO.sk