Felvidékieket támogathatunk ma A DAL-ban - Csintalan Márk és Telek Attila az utolsó válogatóban

Ma este az utolsó válogatóval folytatódik A DAL 2024. Ismét 10 dal mutatkozik be, ezek közül 5 dal továbbjutásával kialakul a crossover elődöntős mezőny.

Felvidékiek közül ezúttal Csintalan Márk a „Számítottam Rád” című dalával lép színpadra. Zenekarában testvére, Csintalan György dobol, Harmati Máté billentyűzik, Polyák András gitározik, Fánczi Gábor basszusgitározik.

A DAL 2024: Százhúsz százalékkal elégedett lenne – Csintalan Márk zenekarában testvére, György dobol szombaton este

„A dal azt üzeni, hogy kitartónak kell lenni. Segít majd valaki, de nem biztos, hogy akkor, amikor szeretnéd.” - mondta interjúnkban a fiatal zenész. „E helyről is buzdítok mindenkit: amikor felcsendül a Számítottam rád, küldjenek szavazatokat a dalra! Remélem, jól sikerül a fellépésünk. Mindannyiunk mögött van már annyi tapasztalat, hogy a százhúsz százalékkal elégedett lennék!”

 

 

A kalondai Telek Attilát is láthatjuk majd a színpadon Szalma Annamáriával, akik a „Százszor is” című dallal jutottak a versenybe.

A DAL 2024: Havonta hazajár Kalondára Telek Attila dobos, dalszerző – szombaton Szalma Annamáriával adják elő közös dalukat (+VIDEÓ)

„Nagyon örülök, hogy életemben először írtam egy dalt, és az bejutott a dalválasztó show legjobb 40 dala közé.” - árulta el a fiatal dobos. „ A dal az álmodozásról, ugyanakkor a magányról is szól.”

 

 

A felvidéki zenészeket a dalok felcsendülése alatti szavazatokkal segíthetjük.

Szavazni SMS-ben 1-től 10-ig lehet a +36 20/30/70 44 22 999 alapdíjas telefonszámokon.

EZ, ATEMPO.sk