Lendületben a látvány – Ütős lett az új ATEMPO!

Tavaly 1,6 millióan látogattak az ATEMPO-ra, több mint 33 ezren követik portálunkat a Facebookon. Ehhez bizony menő fazon kellett. Íme, az új, ütős ATEMPO.sk!

A Minden menüpontban tényleg mindent megtalálsz: híreket, ajánlót, videót, felhívást, recenziót, beszámolót, interjút, bemutatót. Csak győzd követni! A Beszélgettünk remek csevegéseinket őrzi színészekkel, énekesekkel, zenekarokkal. Az Ott jártunk rovatban sok-sok képpel idézzük fel koncertek, színházi előadások, fesztiválok emlékezetes pillanatait.

Kíváncsi vagy a sztárokra? Válaszd az Ismerd meg! menüpontot! Ha pedig programot keresel, kattints a Programok-ra! Olyan műsor, koncert, előadás, fesztivál talán nincs is tájainkon, amelyről ne tudnánk. Mi még annál is többet hozunk programtárunkban!

A megújult menő ATEMPO.sk összeállításokat is kínál. Ugye láttad a rengeteg cirkuszriportot a Cirkuszi Világnapon? Hasonló szettek várnak ezután is! A Felvidék rovatban itteni vagy innen indult zenészekkel, színészekkel találkozhatsz. A Galériák rovat pedig ontja az eseményeken fotózott képeinket.

 

ATEMPO.sk

 

„Olyan az oldal, mint a Művészetek Völgye fesztivál: az embernek, ha csak 10 perce van, meg kell magát erőszakolni, hogy eldöntse, melyik cikkekről mond le, hogy másokat elolvasson”. Ezt küldte sms-ben egy nagyon kedves szakmabeli barátunk. Hálásan köszönjük neki, és azoknak is, akik, amint felfedezik új arculatunkat, ránk írnak!

Egy hónapja és 10 napja, március 10-én volt 10 éves az ATEMPO.sk zenei, kulturális és programajánló portál. Csendben ünnepeltünk. Azt tartjuk, úgy jó, ha egy újság belső emberei helyett, az írásaik a hangosak. Örülünk, hogy valóra vált az egy évtizede Csábon, egy kis közép-szlovákiai faluban született álom.

Zaťko Ervin helyi Csemadok-elnök, zenész és Tóth Árpád budapesti karnagy, zenész gondoltak egy merészet, hogy kellene egy hely a hatalmas világhálón, ahol a felvidéki muzsikusok stílustól, műfajtól, helytől és népszerűségtől függetlenül bemutathatják rendezvényeiket, koncertjeiket, dalaikat, klipjeiket, lemezeiket. 2013 végére nagyrészt önerőből készítette el Zaťko Ervin az ATEMPO.sk portált, amely azóta is pályázati pénzekből, a Kultminor támogatásából tartja fenn magát.

OTT JÁRTUNK: Egész nap ünnepelt a Csemadok – Így vette át díját portálunk főszerkesztője (FOTÓK, VIDEÓ)

A portálon véghez vitt és itt látható fejlesztéseket is a Kultminor támogatásának köszönhetően tudtuk megvalósítani.

 

Kultminor

 

És most itt a legújabb ATEMPO.sk, amelyben lendületes a látvány. A jövő héttől pedig lendületbe kerülnek portálunk olvasói is, hiszen indul egész éven tartó születésnapi játékunk, olyan díjakkal, amilyenekről eddig sokan csak álmodtak. Ráadásul a felvidéki zenekarokat is megajándékozzuk egy olyan ajándékkal, ami dönthet további sorsukról. A születésnapi tortán pedig, terveink szerint, egy óriási nyári ATEMPO-koncerten fújjuk majd el a 10 szál gyertyát.                  

Maradjunk partnerek! Olvassatok és használjatok bennünket! Az ATEMPO.sk ezután is a felvidéki zene, tánc, színház minden művelőjének biztonságos helye marad. Ilyen ütősen, naprakészen, és hűségesen.

ATEMPO.sk