A Hundža Trió-t a Szigetre

Hundža Trió

A Kassáról és környékéről származó fiatalokból alakult Hundža Trió nagy lehetőség előtt áll. A Sziget fesztivál szervezői idén is várták az amatőr jelentkezőket akusztikus produkciókkal és a legjobbak közé ők is bekerültek. Az, hogy felléphessenek a Sziget Tábortűz helyszínén most már csak a szavazatoktól függ, melyeket április 15-ig lehet leadni.

„A formáció valójában erre a felhívásra állt össze, ez volt a löket, hogy együtt zenéljünk. Megnéztük az előző évi bejutókat és úgy gondoltuk nekünk is van erre esélyünk.” - mondta Bodnár Attila, a trió basszusgitárosa.

„Ez egy lehetőség is arra, hogy megmutassuk magunkat, hisz olyan emberekhez is eljuthat a zenénk, akikhez nem sok esély lett volna. És most már csak azt várjuk, hogy bekerüljünk a legjobb 25 közé :-)”

A trió énekese Hundža Dávid, gitárosa pedig Kristóf Bálint. A zenén kívül rokoni és baráti kapcsolatban is van a hármas. Minden megfordultak már más zenekarokban, formációkban és együtt is voltak próbálkozásaik, csak eddig nem volt meg a kellő motiváció.

Azzal, hogy a köztudatba kerültek már most sokat léptek előre és tervezik is a folytatást. „Sok felkérést kaptunk különböző alkalmakra, többek között az X-Faktorba is kaptunk meghívást egy meghallgatásra.”

De ne feledjük a szavazást. Ide kattintva lehet leadni a voksokat a srácokra.

A végén pedig Attila szavaival buzdítunk mindenkit: „Nézzétek, hallgassátok meg a videónkat és akinek tetszik, az szavazzon :-)”

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk