A lóvátett lovasok - ősbemutató Dél-Komáromban

A lóvátett lovasok - ősbemutató Dél-Komáromban

2019. július 5-én és 6-án, pénteken és szombaton 19.00 órától kerül sor Márkos Attila A lóvátett lovasok című zenés komédiájának ősbemutatójára a Magyar Lovas Színház előadásában. Helyszín a Fedeles lovarda.

Belépő 6500 (A Szektor) és 5500 (B Szektor) forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Egy ma játszódó történet sok humorral, garantált nevetéssel, tanulságos végkifejlettel, megtörtént események alapján.

Gázsi az öreg lókupec kiszabadul a börtönből, hazaérve nagy meglepetéssel és mulatsággal vár rá a családja. Elhatározza, hogy jó útra tér és felhagy a bűnöző életmódjával, fiának és lányának is jó példát fog mutatni a jövőben, de már az első pillanatban is meginog, amikor kiderül, hogy megdöglött az a ló amire a börtönben cellatársa rokonaitól nagy előleget kapott a családja. Még csak tetézi a bajt, hogy fia Rómeó és barátja Merkució nem akarnak felhagyni a lókupecséggel, hanem modernizálni akarják a szakmát, úgy Olasz módra. Ezután már csak hab a tortán, hogy a család akarata ellenére, lánya Jenifer, aki már gimnáziumba jár tovább akar tanulni és még egy lovas iskolába is beiratkozott. Itt ismerkedik meg egy fiatalemberrel, akitől rövidesen áldott állapotba kerül és feleségül akar menni hozzá. Az igazi probléma amikor kiderül a fiatalember foglakozása.

Na innen nincs megállás a nevetésben. Nem érdemes kihagyni! Természetesen a darabban sok ló és speciális lovas jelenetek is láthatók, hiszen ez lovas színház. Nem érdemes kihagyni!

 

Zene: Szűts István

Rendező: Zayzon Csaba

Szereplők: Kozári Ferenc, Rancsó Dezső, Cselepák Balázs, Bucsi Annamária, Deák Fruzsina, Csordás Ákos, Szabó Gyula Győző, Kiss Zsolt, Pipper Róbert

Valamint: a Magyar Lovas Színház Komárom tánckara és lovasai

ATEMPO.sk