Margaret Island koncert Esztergomban

Margaret Island koncert Esztergomban

2020. március 21-én, szombaton koncertet ad a Margaret Island az esztergomi Sportalsóban, a 2020-as Tavaszi turnéjuk keretében. Kapunyitás 20.00 órakor. Belépő elővételben 2990 forint, illetve a helyszínen 3590 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf és Lábas Viki alapította zenekar a könnyed, pozitív és őszinte üzenetekkel teli popzenéjüknek köszönhetően az akusztikus folkpoptól indulva rövid idő alatt jelentős népszerűségre tett szert. Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a kluboknak, fesztiváloknak és rádiós toplistáknak.

Többször zenéltek külföldön, Felvidéken is, számos daluk pedig heteken át volt listavezető a Petőfi rádió toplistáján. Egyszer volt című aranylemezük, illetve Bakancslista c. második albumuk után 2018 szeptemberében kiadták harmadik III című nagylemezüket több közreműködővel.

2014-es alapításuk óta számos más elismerés mellett 2016-ban Fonogram-díjat nyertek az év felfedezettje kategóriában és 2018-ban az év junior könnyűzenei alkotója Artisjus-díjat is megkapták.

ATEMPO.sk