Müller Péter Sziámi AndFriends koncert Győrben

Müller Péter Sziámi AndFriends koncert Győrben

2020. február 14-én, pénteken kerül sor a Müller Péter Sziámi AndFriends koncertjére a győri Dongó live music hallban. Kezdés 19.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Müller Péter Sziámi AndFriends: Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, valamint Varga Orsolya, Mózsik Imre, Bakos Zita és Winterverber Csaba, valamint az összes kedves hallgató és érdeklődő zenekara - a Sziámi zenekar folytatása, a legjobb URH dalokkal.

Egy zenekar, aminek lassan negyven éves múltja és megkérdőjelezhetetlenül érvényes jelene van. A Sziámi AndFriends a hazai rockzene és alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja.

Az Élet és Irodalom szerint „Magyarország egyik legjobb koncertzenekara” immár hatodik éve járja az ország klubjait, fesztiváljait. Ez idő alatt 3 lemezt készítettek olyan új dalokkal, mint a Szeretni még, Cukortükör, Éjszakás nővér, Államosítani kéne, de emellett az underground zenei hagyományok őrzői is. Tiltott és tűrt dalok 1980-tól napjainkig. URH, Kontroll Csoport és Sziámi. Az Apokalipszis, a Vigyetek el!, a Besúgók és provokátorok, a Kicsi kicsiszolt kő, a Testből testbe vagy a Világegyetemista a jelenkorban is ugyanolyan érvényesen szól, mint születésekor.

ATEMPO.sk