Slipknot és Behemoth koncert Budapesten

Slipknot és Behemoth koncert Budapesten

2020. február 4-én, kedden este az amerikai metalegyüttes, a Slipknot ad koncertet a Budapest Arénában. Előzenekar a Behemoth. Kapunyitás 18.30-kor, kezdés 19.30-kor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

“Jó érzés visszatérni egy nagyszabású turnéra Európába és az Egyesült Királyságba. Nem számít, hányszor voltunk már, mindig azt érezzük, hogy soha nem elég, nem tudunk minden városban játszani, ahol szeretnénk. De egy dolog biztos: a közönség mindig a világ legjobbjai közül való.” - mondta Corey Taylor, a Slipknot frontembere.

A Slipknot, amely legalább annyira kulturális jelenség, mint amennyire rockegyüttes, globális hatást gyakorolt zenéjével és megjelenésével. A We are not your kind album kritikái széles média-spektrumot ölelnek fel, megerősítve az iowai zenekar újító és kreatív vízióját fennállása 20. évfordulóján.

"Legújabb stúdióalbumával a Slipknot kiadta a karrierje egyik legerősebb albumát" - írta a Consequence of Sound, a The Independent pedig kijelentette: "A We Are Not Your Kind nyers ambíciója ugyanolyan megdöbbentő, mint a bemutatkozó anyagnál. A dinamika talán még jobb is.” A Ringer szerint „A Slipknot hatodik albuma tovább erősíti azt az érvet, hogy ők koruk legfontosabb heavy bandája”, míg a Kerrang! véleménye: „20 évvel debütálása után a Slipknot ugyanolyan merész, félelem nélküli és izgalmas, mint mindig.” A Vulture dicsérte az új anyagot a „szúrós riffek örvénye, a harcias dobok és Taylor géppuskás költészete” kapcsán, míg az NME egyszerűen odatette: "A ‘Knot hatodik albuma egy lenyűgöző lemez."

ATEMPO.sk