Fecském - Korpás Éva és zenekara Érsekújvárban

Fecském - Korpás Éva és zenekara

2021. június 12-én, szombaton 19.00 órai kezdettel Korpás Éva és zenekara ad koncertet Fecském címmel az érsekújvári Csemadok épőletében.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Korpás Éva Fecském c. lemezén csakúgy, mint az előző, Szerelem, szerelem c. lemezen szintén a népdal áll a zeneszámok középpontjában, ez adja az alapot. A dalok köré szőtt zene viszont teljesen más ízt ad a népdalnak, mint ha egy autentikus népzenei kísérettel szólalna meg. Ezt a hangzást a különböző műfajban tevékenykedő zenészek biztosítják, akik saját műfajukban való jártasságukat kamatoztatják, és ily módon színessé teszik magát a népdalt.Az akusztikus dzsessz, a folk, a kortárs klasszikus zene és a könnyűzene elemei ötvöződnek ebben a zenei világban. Stílusok fúziója, mely nem csak sima kíséretet jelent, hanem gondosan megkomponált folyamatokkal megtarkítva izgalmas zenei élményt kíván nyújtani az arra befogadó hallgatóságnak.

Közreműködnek:

Korpás Éva - ének
Sipos Dávid - szaxofon
Madarász András - billentyűs hangszerek,gitár
Lelkes Tibor - nagybőgő
Varjú Attila - dob

ATEMPO.sk