Kedvenc dolgaim - Szulák Andrea és a Studió11 Ensemble zenekar koncertje az Esztergomi Várszínházban

Kedvenc dolgaim - Szulák Andrea és a Studió11 Ensemble zenekar koncertje az Esztergomi Várszínházban

2021. július 14-én, szerdán 21.00 órakor az Esztergomi Várszínházban Szulák Andrea és a Studió11 Ensemble zenekar ad koncertet Kedvenc dolgaim címmel.

A belépő 3000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

Személyes ajándékot hoz a nézőknek Esztergomba Szulák Andrea a Stúdió 11 Ensemble zenekar kíséretében. Az énekesnő életének történeteit, lenyomatait nyújtja át a közönségnek dalokban. Legyen jazz, pop, operett vagy musical, ő szinte minden zenés műfajban otthon érzi magát. Különleges, izgalmas, kiemelkedő és összetéveszthetetlen hangjával, színpadi játékával, jelenlétével, egyéniségével meghódította rajongóit. Az EMeRTon-díjas népszerű énekesnő nagy örömmel jön Esztergomba. Szereti a várost, a közönséget. Ezen a koncerten sorsának fontos pillanatait, találkozásait villantja fel a zene, a dalok által. Kedvenc dolgaim címet adta ennek az estjének, mert ezek a számok sok örömet, emléket jelentenek számára. Kísérik lelkét, pályafutását üzenetként, egyfajta igazodási pontként harminc éve. Elhangzanak majd Máté Péter, Cserháti Zsuzsa örökzöldjei, kedvelt feldolgozások, s nem maradnak ki azok a slágerek sem, amelyek összeforrtak a nevével. A kedvenc dolgaival. Mert ahogy énekli, C’est la vie, azaz ilyen az élet(e). (Horváth Tamás)

ATEMPO.sk