A Four Bones Quartet koncertje - TérZene Balassagyarmaton

Four Bones Quartet koncert - TérZene Balassagyarmaton

2021. július 31-én, szombaton 19.00 órakor a TérZene sorozat keretén belül a balassagyarmati Civitas Fortissima téren ad koncertet a Four Bones Quartet.

A kvartett repertoárja széles skálán mozog: az ismert és népszerű klasszikusoktól a könnyedebb melódiákon át egészen a jazz világáig is elkalandoznak.

A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre

A Four Bones Quartet 2003-ban alakult Zeneakadémiát végzett tagjai igazi elkötelezettjei elegáns és különleges hangszerüknek. A harsonakvartett mint formáció hazánkban, sőt világszerte is igazi kuriózumnak számít. A zenei élet palettáján ritkán találkozhat a közönség olyan különleges és egyedi zenei élménnyel, amikor egynemű hangszerek (jelen esetben négy harsona) szólalnak meg egy formációban. A kvartett repertoárja széles skálán mozog: a korai reneszánsztól az ismert klasszikusokon át a mai kortárs zenét egyaránt megszólaltatják.

Koncertjeiken népszerű művekkel és könnyedebb melódiákkal is találkozhatunk, sőt egészen a jazz világáig is elkalandoznak, így mindenki megtalálja a számára kedves dallamot. A Four Bones Quartet 2003-as fennállása óta megfordult a világ számos országában. A harsona igazi elkötelezettjei Európa-szerte adnak teltházas koncerteket, emellett kimagasló eseményeken képviselik nagy sikerrel Magyarországot, és Ázsiában is visszatérő vendégnek számítanak.

ATEMPO.sk