Ne nősülj soha! - a Pódium Színház előadása Gútán

2021. október 10-én, vasárnap 18.00 órai kezdettel kerül bemutatásra egy fergeteges zenés házassági vígjáték Ne nősülj soha! címmel a Pódium Színház előadásában a gútai Városi Művelődési Központban.

A belépő elővételben 9 euró, a helyszínen 10 euró, balkonra szóló jegy 7 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Az ember életében sok változás történhet, de ha ezt kellő humorral fogjuk fel, akkor sok mindent túlélhetünk. Ez a házassági történet mindenki számára "tükröt mutat", hogy bár lehetnek viták, nézeteltérések, kibékülések, romantikus pillanatok, de lényegében nem fogjuk sosem megérteni egymást, mint nők és férfiak. Váljunk el? Vagy béküljünk? Meg tudjuk oldani? Erre a kérdésekre ez a játékos, zenés színdarab ad választ, ahol néha sírunk, néha nevetünk, de az élet az igazi színjáték, amely mindent egy csapásra megold. Ez a házassági vígjáték tükröt mutat a nézőknek az emberi tulajdonságokról és, hogy ki melyik szereplővel tud azonosulni, hiszen a házasság fogalmát vittük színre. A két pár életéről szól, ahol hangsúlyt fektettünk a társadalmi különbségekre. Vera, a művésznő nagyvilági életét éli, de amikor hazamegy természetesen a hétköznapi munkát végző férjével, megtalálják az összhangot a viták ellenére, s mindig kibékülnek. Míg Ádám és Timi, a másik fiatal pár, Timi (fodrász), Ádám (ügyvéd) nem hallják meg egymást. Ez a négy ember barátsága olyan erős marad, hogy még az ötvenéves házassági évfordulón is vígan nevetnek. Vajon ki marad együtt, melyik házasság éli túl a sok megpróbáltatást? Erre ad választ ez a felhőtlen két óra.

 

Szereplők

Vera, a hisztéria - Bednai Natália
Géza, a mulya, ámde papucs - Várfi Sándor
Ádám, az ügyvéd - Pallós Tibor
Timi, a fodrász - Bodnár Vivien, Pethő Kincső Nóra

Alkotók

Rendező: Bednai Natália
Díszlet: Gáliczki László

ATEMPO.sk