Hangszert a kézbe - a népszerű könnyűzenei játéktér és ismeretterjesztő sorozat ismét Balassagyarmaton (szombati program) - ELMARAD!

Hangszert a kézbe - a népszerű könnyűzenei játéktér és ismeretterjesztő sorozat ismét Balassagyarmaton (szombati program)

ELMARAD! 2023. június 10-én, szombaton ér véget a Hangszert a kézbe című, népszerű könnyűzenei játéktér és ismeretterjesztő sorozat a balassagyarmati Vármegyeházán.

Az esemény keretében minden érdeklődő betekintést nyerhet a dob és ütőhangszeres, a gitáros és basszusgitáros, a billentyűs, a népi és klasszikus hangszerek, az elektronikus zenei, valamint a stúdiós szekciókba, hogy a hangszereket megszólaltatva nagyszerű és boldog pillanatokat élhessen át.

Mindemellett látogatható lesz 8 rendhagyó énekóra, 6 hangszeres és hangtechnikai kurzus és több koncert is.

A rendezvény iránt érdeklődőknek illő tudni pár fontos - az esemény látogatását stb. - közvetlenül is érintő szabályról, követelményről:

A programok minden nap 13.00 óráig csakis óvodai és iskolai csoportok számára elérhetők; az interaktív kiállítói térben, biztonsági okokból maximum 100 látogató tartózkodhat egyszerre, ebből kifolyólag előfordulhat, hogy rövid ideig várakozni kell, mielőtt beléphetünk a terembe; az interaktív kiállítói térbe ételt és italt behozni nem szabad; bárminemű rohangálás és lökdösődés tilos.

A belépés díjmentes. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a könnyűzenei játéktérre és ismeretterjesztő sorozatra.

 

Program

Június 10. (szombat)

08.30 Hangszersimogató

ATEMPO.sk