Gwerkova és Zsolaa koncert - Soun Records Label Night Dunaszerdahelyen

Gwerkova

ÚJ IDŐPONT! 2019. november 8-án, pénteken este a Soun Records Label kiadó formációi lépnek a dunaszerdahelyi NFG klub színpadára. Kezdés 21.00 órakor. A belépő 4 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Fellépők

Gwerkova
Zsolaa
Luc X
DJ Mario

VJ : Ezremek

 

A Soun Records elképesztően minőséges zenékkel injekciózza a világszcénát. Kazettáik, albumaik és felvételeik kiemelkedő helyen feszítenek az ekletikus, atmoszferikus és elgondolkodtató elektronika zenedomb tetején. Csapatuk most visszatér az NFG klubba egy ütős felállással.

 

A gwerkova Dunaszerdahelyi-Nagyudvarnoki együttes. Zenéjük az experimental, dark ambient, idm müfajokba sorolható. A 2011-Ben megjelent NADA albumuk elnyerte a Radiohead awards kritikusainak díját. Legutóbb mini turnén voltak Macronoise-zal Csehorszagban, és közep-Szlovákiában. Hosszú idő után most újra hazai berkekben játszanak.

 

Zsolaa-nak 2012-ben jelent meg az utolsó lemeze, ami egy periódust foglal össze! Az új album a "Tű a szcénakazalban" címet viseli és 2019 november 11-én jelenik meg. 11 dal lesz rajta 10 dal és egy remix felállásban, olyan remek zenészek közreműködésével, mint Bankos, Pető Szabi, Faktor, Busa Pista.

"A koncepciója az volt, hogy nincs koncepció! Csak szabadon ötletelés, dilizés, kísérletezés állt a középpontban és, hogy mindenki szabadjára engedheti magát. Kb. 4 évet ölel fel a motyó és nagyon büszke vagyok, hogy a Soun Recordson jön ki! Stílusában nagyon eklektikus, de mindenképpen ráillik a futurebeats, electronic, bassmusic és persze a rap stílusjegyek."

ATEMPO.sk