Soft Wave Kortárstánc - Online Táncműhely Békési-Szombati Anettel

Soft Wave Kortárstánc - Online Táncműhely Békési-Szombati Anettel

2021. január 25-én, hétfőn 19.00 órától folytatódik az Online Táncműhely a Trafóban, melynek oktatója ezúttal Békési-Szombati Anett lesz. Az alkalom címe Soft Wave Kortárstánc

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében. Így lesz ez a korlátozások ideje alatt is.

Meghívták a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Így 7 héten keresztül minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Bakó Gáborral, Békési-Szombati Anettal, Grecsó Zoltánnal és Keresztes Patrikkal.

Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Gábor és Anett szeretettel vár az online programsorozaton.

ITT NÉZD ONLINE

Békési-Szombati Anett a Budapest Kortárstánc Főiskola táncművész szakán végzett. Szabadúszó táncos és alkotó. Rendszeresen tanít kortárstáncot, improvizációt különféle budapesti, alapfokú művészeti iskolákban. Jelenleg az Unknown text formációban dolgozik koreográfusként.

ATEMPO.sk