Dalműhely Sziámival - Takáts Eszter, Polgár Péter, Bérczesi Róbert online (VIDEÓ)

Dalműhely Sziámival - Takáts Eszter, Polgár Péter, Bérczesi Róbert online

2021. április 6-án, kedden 20.00 órától egy új programmal egészül ki a zenei-irodalmi széria az A38 Hajón. A Dalműhely a progresszív magyar zene és költészet egyik éllovasa, Müller Péter Sziámi vezetésével jön létre.

 

A hiperkarma frontembereként is ismert Bérczesi Róbert, illetve Takáts Eszter és Polgár Péter dalszerző-énekesek érkeznek a fedélzetre. Az est során lehull a lepel az Én meg a Péter formáció "Lesz Még Itt Fesztivál" c. első daláról és annak klipjéről is (közreműködnek: Bérczesi Róbert, Müller Péter Sziámi, Bíró Barbara, Baka Rebeka, Bagossy László, Thuróczy Szabolcs, Somogyvári Dani, Mózsik Imre, Nagy Lívia). Velük zenél az ATMO zenekar, a vizuálért DJ Lee n’gum felel.

Müller Péter Sziámi 2020-ban Napidal címmel közösségi játékot indított: egy éven át minden nap egy szöveget, ötletet vagy dalvázlatot oszt meg Youtube-csatornáján, melyeket bárki szabadon megzenésíthet. Az eddig közzétett, 300-nál is több dalötletre már legalább ennyi szerzőtárs jelentkezett: zeneovistól a Kossuth-díjasig megfordulnak köztük alkotók, továbbá fiatal és befutott zenekarok, szólisták hangolódtak rá itthon és külföldön a közös alkotásra. A havi rendszerességű, Dalműhely Sziámival az A38 Hajón címen futó programsorozatban Sziámi dalokról, dalszerzésről és az alkotói folyamatokról beszélget a Napidalban is aktív szerzőtársaival, illetve az ő kész és fejlesztés alatt álló dalaik kerülnek bemutatásra.

A zenekar tagjai

Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József - dobok

 

 

ATEMPO.sk