III. Rapifeszt - online buli DJ-kkel

III. Rapifeszt - online buli DJ-kkel

2021. június 10-én, csütörtökön 19.00 órakor kezdődik a III. Rapifeszt AND/OR és PÆBO közreműködésével. 22.00 órától az afterpartyn STERBINSZKY és MYNEA pörgetik a lemezeket.

Legyetek részesei online az Open Music Channel csatornáján.

 

AfterDog invites AND/OR

Sose volt a tervei között, hogy egyszer emberek előtt léphet fel és másnak is átadhatja azt a bizonyos zenei örömöt. Lassan 2 és fél éve, hogy belecsöppent a DJ-zés világába, és egy jó fél éve már a zeneírás is foglalkoztatja. Tavaly nyár óta szép számban adódtak a fellépések és izgalmas bulikra jutott el mint fellépő. Első alkalommal még csak vendégként volt a Rapis körökben de rögtön észrevette, ez egy összetartó csapat és nagyon családias hangulatot idéző kis közösség. Jelenleg artistként munkálkodik a crew körül.

Filthy / Art invite PÆBO
Pæbo fiatalon a zene szerelmese lett, melyben a hangszerek, főként a zongora, kalimba nagy szerepet játszik. Tizenhét évesen fejest ugrott a szegedi éjszakai életbe, melyből inspirálódva és baráti támogatás hatására 2018 nyarán megvette élete első keverőpultját. Egy év alatt lehetősége nyílt játszani a város underground klubjaiban, és haverjával karöltve elindította a Gather2gether eseménysorozatot, ami mára egy Dj kollektívává és alkotói közösséggé nőtte ki magát. A zenék tempóját és a hangulatát mindig az adott körülmények határozzák meg. Nincs kedvenc műfaja, ezért sok mindent rejtegethet tarsolyában, amivel a tánctér népét készül épp meglepni.

A FILTHY FLAMINGOS & ART TRIP két éves fúziójából eddig egy csomó izgalmas dolog született. Art Trip főleg vizuális megjelenésért, míg a Filthy a zenei részért felelt. Örömmel teszünk eleget a rapis srácok meghívásának, és már nagyon várjuk, hogy találkozhassunk a Raposkáról Tapolcára költöztetett RapiFeszten. Idén egy teljes színpad a miénk, amin három napon keresztül húzzuk talp alá valót, az elektronikus zene kedvelőinek. Izgalmas fellépőkkel és felejthetetlen elektronikus zenei élményekkel várunk titeket a III. RapiFeszten.

A RAPIFESZT Raposkán, a Szent György-hegy oldalán indult egy magántelken. Két évig tartott ott a fesztivál, ami a házibuli határán lévő rendezvény volt. Idén nyárra a fiúk szerettek volna valami nagyobbat alkotni, ezért úgy döntöttek, új otthont keresnek magunknak, amit meg is találtak egy Tapolca melletti telken.

Rapi crew: "Egy teljesen alulról szerveződő projekt vagyunk, mindent amit eddig sikerült elérnünk a barátainknak és az ismerőseinknek köszönhetünk.y Az AfterDog nem egy zenei crew, hanem egyfajta liquid-szolgáltatás, fiatal, tehetséges előadókat karolunk fel és kötünk össze budapesti helyszínekkel. Hasonló, mint amit a RapiFeszten csinálunk, hiszen ott is a pesti éjszakai élet tehetséges lemezlovasai fognak fellépni."

 

AFTER

Sterbinszky, a magyar elektronikus tánczenei szcéna meghatározó egyénisége rendhagyó, exkluzív online bulit tart élőben lányával, Myneával közösen. Hallgassátok és nézzétek legfrissebb, EDM-ben, trapben, hardstyleban, houseban, psyban és technóban gazdag szettjüket!

 

ITT NÉZD ÉLŐBEN

ATEMPO.sk