Itt az új Mrs Columbo EP: Love Is The Answer

Megjelent a Mrs Columbo legújabb EP-je Love Is The Answer címmel, 5 teljesen új dallal. A 8 trackes kiadvány kizárólag digitálisan jelent meg és a zenekar életében egy teljesen új korszakot nyit. Új taggal működik ugyanis tovább a Mrs Columbo, hiszen Héjja Kati viszi tovább a billentyűs posztot, újfajta hangzást is hozva a közös zenékbe. A Love Is The Answer a nemrégiben klippel bemutatott, Yankkal közösen készült Hungert is tartalmazza, azonban itt az album verziót hallgathatjuk meg.

 

 

Ezen kívül az új hangzás és új fejezet képviseletében helyet kapott az EP-n a Turnébusz és a Lehetett volna is, melyek már magyar nyelven íródtak. Felkerült a tracklistára a Rainbow is, melyet sokáig nagy sikerrel játszott az MR2 Petőfi Rádió is – ahogy most a Hungert is. A címadó dal egyébként egy teljesen más formában már a LIVE című DVD-n is megjelent, azonban ez a megújult verzió remekül demonstrálja a trió zenéjében zajló átalakulást is.

Tracklist

1 Hunger (album version)
2 Rainbow
3 Smile
4 Trouble
5 Lehetett volna
6 Traffic Jam
7 Love Is The Answer
8 Turnébusz

Az összeállítás remekül példázza a zenekar szellemiségét, mely szerint bár a jazzből indulnak ki, mégsem maradnak egyetlen skatulyában sem, hanem bátran ötvözik a pop, a rock és az elektronikus műfajokat – megmaradva a profi, képzettségüknek megfelelő magas színvonalnál.

ATEMPO.sk