ATEMPO-JÁTÉK: Nyerj belépőt a RÉVfesztre - Tudjuk, hogy mit csinálsz az idén nyáron!

Szeretnél ott lenni a RévFeszten, Királyréven? Jól jönne 2 belépő a JúniusFesztre, Rimaszombatba? Érdekelnek a gútai Hajómalom Fesztivál koncertjei? Esetleg két belépő + 2 ajándékcsomag egy menő hátizsákban a Gombaszögi Nyári Táborba? Vagy két belépőjegy AZAHRIAH komáromi koncertjére? Formálódnál a párkányi fORMA fESZT programjain? Netán buliznál egy jót sztárokkal Füleken, a várban és környékén a Várlak fesztiválon?

Nem kell mást tenned, mint követned a 10 éves ATEMPO egész nyáron át tartó játékát. Ott lehetsz kedveseddel vagy haveroddal a felsorolt rendezvények mindegyikén! A szervezők páros belépőket ajánlottak fel, amelyeket sorsolással nyerhetsz majd meg az adott esemény dátumának környékén. Figyeld rendszeresen az ATEMPO.sk portál friss híreit!

Lendületben a látvány – Ütős lett az új ATEMPO!

 

RévFeszt már e hétvégén!

Május 17-én és 18-án rendezik meg Királyréven a RévFesztet. Agócs Gergely polgármester elmondta, pénteken 18. 30 órakor lesz a kapunyitás. Lofti Begi és Dr BRS mellett a Wellhello lép fel. 

Másnap, május 18-én, szombaton 14 órától mehetnek a családok a stadionba. 15 órakor kezdődik a RévFeszt Junior. Előbb Shrek és Fiona, azután 16 órai kezdettel a Kicsi Gesztenye Klub várják a gyermekeket. Az esti koncertekre 18 órától engedik be a nézőket, akiket Singh Viki és Peter Šrámek után, a Neoton Família Sztárjai szórakoztatnak. Minkét nap végén lesznek after partyk is, DJ Paul Tailor és DJ SMALTEE közreműködésével.

2024-ben is sok fellépővel érkezik a RévFeszt Királyrévre - részletes program

A polgármester közölte, Királyrév készen áll a fesztiválra. „Már csak jó időnk legyen, és akkor minden rendben lesz” – hangoztatta Agócs Gergely.

 

RévFeszt

 

ATEMPO – RévFeszt JÁTÉK!

Nyerj kétnapos bérletet!

Azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre, és a választ legkésőbb május 16-án, csütörtök 12.00 óráig elküldik a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, 2 darab kétnapos bérletet sorolunk ki a RévFesztre, amelyek a Révfeszt Junior eseményeire is érvényesek! Az üzenet tárgya: 10 éves az ATEMPO – JÁTÉK.

A kérdés: Mit jelent a zenében az atempo kifejezés?

A nyertes nevét május 16-án, csütörtökön este közöljük. Várjuk a megfejtéseket! 

ATEMPO.sk