NYERJ BELÉPŐT: Februárban visszatér Felvidékre Koncz Zsuzsa

Koncz Zsuzsa

Koncz Zsuzsa Kossuth-díjas, Liszt Ferenc-díjas és Prima Primissima-díjas énekesnő, aki már több mint ötven éve áll a színpadon tavaly ünnepelte 70-ik születésnapját. Év végén egy újabb mérföldkőhöz érkezett, megjelent immár negyvenedik nagylemeze Vadvilág címmel.

A 12 dalt tartalmazó új albumot bemutató turnéja keretében az énekesnő ismét visszatér Felvidékre, ezúttal Nyugat-Szlovákiát veszi célba.

 

Két alakalommal hallhatjuk, láthatjuk: Dunaszerdahelyen február 9-én, csütörtökön ad koncertet, majd Komáromban február 13-án, hétfőn szórakoztatja a közönséget. A koncertekre a belépőjegy 19 és 22 euró.

Jegyeket az alábbi helyszíneken lehet megvásárolni:

Dunaszerdahely
elóKONCERT műsoriroda
Focus Music Shop
Csaplár Benedek VMK

Komárom
VMK
Madách könyvesbolt
Diderot könyvesbolt

Bővebb információ és jegyrendelés: www.elokoncert.sk,+421905654349

 

JÁTÉK: Ha szeretnél páros belépőt nyerni valamelyik koncertre, nyilvánosan oszd meg Facebook oldalunkról cikkünket és hozzászólásként írd be, hogy Megosztva. A sorsolás eredményéről portálunkon és facebook oldalunkon értesítjük olvasóinkat. Sok sikert :-)

 

A műsorában a megszokott csapata, Závodi Gábor billentyűs hangszereken, Tiba Sándor ütős hangszereken, Maróthy Zoltán gitáron és Lengyelfi Miklós basszusgitáron valamint bőgőn kíséri majd Zsuzsát.

Az év végén jelent meg az új lemez címadó dalának videoklipje is, az Ingoványos vad világ. A zenét Maróthy Zoltán a szöveget pedig Bródy János írta.

 

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk