Legendás zenészek, a fiatalok kedvencei és egy nagy sikerű musical is csalogat a Várlak Fesztiválra - részletes program

Augusztus 24. és 27. között négy napon át, négy helyszínen, több mint 100 programmal várja az érdeklődőket a Várlak fesztivál Füleken. A Iuvenis Neogradiensis, és a Kultfeszt polgári társulás idén sem okoz csalódást, hiszen rendkívül színes programkínálattal készülnek minden korosztály részére.

Az első nap a családoknak kedveskednek a szervezők, ugyanis a hagyományos Családi piknikkel kezdődik a rendezvény, ahol fellép a Kicsi Gesztenye Klub, Barna Zsombor bábművész és a Kuttyomfitty Társulat is.

A második és harmadik napon valósulnak meg a könnyűzenei és folk programok. A közönségtalálkozó programjai minden napra tartogatnak érdekességeket, lesz filmvetítés, stand up comedy (Janklovics Péter, Musimbe Dávid Dennis, Lakatos László), a Ma7.sk és Új Nő szervezésével közéleti beszélgetések, illetve

a legnagyobb újdonság, hogy a negyedik napon egy nagy színházi produkció látogat el Fülekre, ugyanis idén csak a Várlak Fesztiválon lép fel vendégelőadásként szabadtéri színpadon a Komáromi Jókai Színház a nagysikerű A Pál utcai fiúk c. színházi előadásával.

További újdonság, hogy két új helyszínnel is bővül a rendezvény, ugyanis a vár alatti parkolóban vásár valósul meg, illetve a Bebek Panzió és Étterem mellett épült egy pajta, ahol egy nyitott Chill Zone-ban pihenhetnek a vendégek, illetve a közönségtalálkozó néhány programja is itt valósul meg.

A könnyűzenei programkeretében koncertet ad pénteken a Csík Zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal kiegészülve, a Republic együttese

és a komáromi Koczkás Eszter, a napot pedig a folk színpadon a Csángálló Zenekar zárja.

Szombaton a várudvarban fellép Azahriah és Desh, a Halott Pénz, valamint Sub Bass Monster,

a folkszínpadon pedig elhúzza a nótánkat a Kárpát FM, Kovács-Benko Fruzsina Borbála, a Dobroda zenekar, Szalonna és bandája, majd a napot a Parno Graszt zárja.

Összművészeti és népművészeti tábort is tartanak a fesztivál hetén, amelyen a táborozók elkészítik a helyszíneket, feldíszítik a területet és különféle előadásokon vesznek részt. Esténként pedig táncház várja őket.

RÉSZLETES PROGRAM

További információkért és jegyekért látogassanak el a várlak.eu weboldalra.

 

Várlak Fesztivál

 

ATEMPO.sk