Gorg & Benzol - a felvidéki Kocska Ádám zenekara a tévében

A Kulisszák mögött című műsor vendége ezúttal a felvidéki kötődésű Gorg & Benzol lesz. Az A38 hajón rögzített adást az M2 Petőfi TV-n szeptember 14-én, csütörtökön láthatjuk 21.15-től.

A Gorg & Benzol trió színes és gazdag zenei anyagával rendre lenyűgözi közönségét. Egyszer laza, könnyűzenei, sőt, rendkívül könnyen befogadható fúziós jazzre számíthatunk, hol meg zeneelméleti furcsaságokra, hektikus váltásokra, techno vagy latin elemekre, sőt, olykor akár gyomorforgató vagy éppen szerelmes dalokra.

 

 

A lényeg, hogy mindig izgalmas a hangzásuk, s bár szinte soha nem tudják, merre is mennek és majdan hová is érnek, mégis, a végére bőven odaérnek, sőt!

A banda basszusgitárosa a felvidéki származású Kocska Ádám, akit már több hazai formációban is megfordult és nem hagyta ki a Tompikát sem, mielőtt Magyarországra került volna.

A zenekar első albuma, a TRIP TO HATLAND szeptember 14-től lesz elérhető a streaming platformokon, a lemezbemutatóra pedig szeptember 21-én kerül sor a budapesti Turbinában.

 

{facebook}https://www.facebook.com/gorgbenzol/videos/666508005418308{/facebook}

 

EZ, ATEMPO.sk