A legendás Bikini koncertjével kezdetét vette a Csallóközi Vásár (FOTÓK)

A legendás Bikini koncertjével kezdetét vette a Csallóközi Vásár (FOTÓK)

Kezdetét vette a 41. Csallóközi Vásár Dunaszerdahelyen, kiegészülve a régió legnagyobb ingyenes fesztiváljával. Idén is jobbnál jobb magyarországi és hazai fellépők kapnak teret a színpadokon.

 

Bikini

 

A sort a legendás Bikini zenekar koncertje nyitotta 2023-ban, akik már több mint négy évtizede zenélnek, vidítanak fel, vagy épp gondolkodtatják el közönséget dalaikkal. Számos sláger van mögöttük, melyeken már több generáció nőtt fel: így a koncerteken a régi rajongók éppen úgy ott vannak, mint a huszonévesek.

D. Nagy Lajos, aki a Bikinivel és a Rolls Frakcióval is nagy sikereket ért el

45 éves Lukács Peta, a Bikini gitárosa

Zenéjük sem kopott meg az évtizedek során, dalaik ma is igazak és aktuálisak. D. Nagy Lajos, Németh Alajos, Lukács Peta, Makovics Dénes és Mihalik Viktor, azaz a Bikini ezúttal sem hagyta ki a slágereket, megszólalt Mielőtt elmegyek, Ki visz haza és Adj helyet.

 

Korda György és Balázs Klári

 

A nap folyamán a Csallóközi Táncegyüttes, Sándor Péter, Szikora Róbert és az R-GO, valamint Korda György és Balázs Klári is színpadra állt.

A program folytatódik, további sztárokkal, zenekarokkal, hazai művészekkel találkozhatunk még a Csallóköz szívében a hétvégén. A részletes program itt található.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk