A New Level Empire és Wolf Kati adta a hangulatos Komáromi Borkorzó legnagyobb koncertjét (FOTÓK)

A New Level Empire és Wolf Kati adta a hangulatos Komáromi Borkorzó legnagyobb koncertjét (FOTÓK)

Öt éve indult útjára a Komáromi Borkorzó, mely évről évre kiváló borászok termékeiből nyújt kóstolót a Duna-parti városban. Az élményt tovább emeli a hangulatos tér és annak megtelt utcái, az ismerős társaságok és az eseményhez kapcsolódó programsorozat.

 

Komáromi Borkorzó

 

A három nap alatt idén is hazai is magyarországi fellépők váltották egymást a színpadon. A legnagyobb koncertet viszont a népszerű New Level Empire zenekar ezúttal Wolf Katival kiegészülve adta.

 

New Level Emire

 

Az idén 10 éves formációt Nyújtó Sándor (Dj Newl) és Krajczár Péter alapították, a fronton pedig Ujvári Zoltán Zola műsorvezető, zenész, énekes áll a kezdetek óta.

 

Takács Dávid Taki

 

A csapatnak van felvidéki vonatkozás is, hisz gitár poszton 2020-tól Takács Dávid "Taki" erősíti a zenekart. A Galántáról származó zenész tanári diplomája megszerzése után Budapesten folytatta könnyűzenei tanulmányaimat. Számos zenei projekthez fűződik a neve, olyan zenekarokkal dolgozott már együtt, mint például a Kozmix, TAO, Nagy Ricsi, Peter Srámek és mások.

 

Wolf Kati

 

Komáromban a New Level Empire egy vendéget is hozott magával, Wolf Kati énekesnő csatlakozott hozzájuk, akivel 2021-ben adták ki Te csak így vagy jó című közös dalukat, mely a koncerten is elhangzott.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk