Ilyen volt a budapesti Eurojackpot Szuperkoncert (VIDEÓ + FOTÓK)

Idén is csaknem ötvenezren vettek részt az Eurojackpot Szuperkoncerten, a budapesti Puskás Aréna Szoborparkban.

A rendezvényen a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, valamint DR BRS és vendégei léptek fel. A popzenei eseményt online csaknem tizenötezren követték.

 

Eurojackpot Szuperkoncer

 

Eurojackpot Szuperkoncer

 

Az estét DR BRS és vendégei nyitották, a dj-producer a már ismert slágereken túl egy - Király Viktorral közösen jegyzett - dal premierjével is megörvendeztette a rajongókat. Ott volt vele még Biga, Kollányi Zsuzsi, Kozsó és Veréb Tamás is.

 

Eurojackpot Szuperkoncer

 

Eurojackpot Szuperkoncer

 

Őket ByeAlex és a Slepp követte. Az énekes az idei utolsó budapesti fellépésén Széltoló című legújabb dalát is színpadra vitte.

 

Eurojackpot Szuperkoncer

 

Eurojackpot Szuperkoncer

 

Az estét a csaknem húszéves Halott Pénz "koronázta meg", amely egy nyolc tagú kórussal kiegészülve több mint másfél órás show-val készült, a fellépést pedig egy közel 300 rakétából álló tűzijátékkal zárta.

 

 

A Szerencsejáték Zrt. a szoborparkban értékesített szerencsejáték-termékek után befolyt összeget idén is 100 százalékban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezetnek, ezzel is támogatva annak több mint három évtizede folytatott munkáját. A segélyszervezet már több százezer hátrányos helyzetű emberen, családon segített, célja, hogy az éhezőknek ételt, az otthontalanoknak otthont, az esélyteleneknek pedig esélyt biztosítson.

A szuperkoncert színpadát öt napon át építette átlagosan napi száz ember, az esemény megfelelő minőségéért pedig egy csaknem háromszáz fős stáb dolgozott a helyszínen.

ATEMPO.sk
Fotó: Máthé Zoltán / MTI