Udvardon már hagyomány az újévi koncert – mi is ott jártunk (+FOTÓK)

Udvardon már hagyomány az újévi koncert – mi is ott jártunk (+FOTÓK)

Már kezd hagyománnyá válni, hogy az Új évet Udvardon kezdi a dunaszerdahelyi Szent György Kórus. Az énekesek a helyi Szent Adalbert plébániatemplomba ismét egy csodás koncerttel örvendeztették meg a lelkes közönséget.

 

Szent György Kórus

 

Az idén kerek évfordulót ünneplő Érsek Rezső vezetésével színes, könnyűzenével teli műsort hoztak el felvidéki községbe: világslágerek, karácsonyi dalok és magyar örökzöldek csendültek fel.

 

Szent György Kórus

 

A kórusművek mellett Balogh Renáta az Abigél című musicalből énekelte el a Karácsonyi dalt, a Carol of the Bells című ukrán karácsonyi éneket pedig Boros Pál szólaltatta meg hegedűn. Hallhattuk Andrea Bocelli és Celine Dion duettjét, valamint Leonard Cohen világhírű Hallelujáját.

 

Szent György Kórus

 

Magyarul szólaltak meg a Taníts jó atyám fényében (Teach Me To Walk In The Night) és a Tudtad-e, ó mondd! (Mary, Did You Know?) szerzemények, de Pintér Béla Homokba írva című slágere is felcsendült műsorukban.

 

Szent György Kórus

 

A koncert végén a közönség állva tapsolva köszönte meg az újévi élményt, majd a kórus a Neoton Familia Ha elmúlik karácsony slágerével búcsúzott és kívánt sikeres új esztendőt.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk