Megjelent a The Butchers zenekar első videoklipje

The Butchers

A közelmúltban megjelent a The Butchers első videoklipje, mely a debütáló albumukról származó, I'm with you című dalhoz készült. A klipet Tuba Ádám készítette, de rajta kívül köszönet jár még Tóth Péternek, Kaprinay Zoltánnak, Marczell Andrásnak, Virág Krisztiánnak és Virág Anitának, akik a videofelvételek készítésében segédkeztek. A benne látható jelenetek a zenekar koncertjeiről és próbáiról származnak.

 

 

A jövőben a fiúkra több fontos fellépés is vár, melyek helyszíne jól mutatja, hogy a The Butchers név kezd ismertebbé válni a környező országokban is. Ide sorolható a július 18-ai szlovéniai koncert (Lendava - Open Smile Jam fesztivál) és az október 25-ei csehországi fellépés (Otrokovice - STETSON AND BOURBON blues festival). Ezeken kívül Szlovákiában is fognak szerepelni, többek közt május 30-án Dunaszerdahelyen a Soul Hunter Music Clubban, ahol egy kivételes blues estnek lehetünk majd tanúi, valamint 31-én a Kassa melletti Buzitán, a Csereháti Népművészeti Fesztiválon, illetve július 17-én a Fröccsfesztivál keretén belül szintén Dunaszerdahelyen.

A zenekarban november végén dobos-csere valósult meg – Mózes György Félixet Šebo Laci váltotta fel, aki volt Nuclear Garden tag. A bandába való csatlakozás nagy stílusváltást jelentett számára.

Az utóbbi időben a fiúk több új számot is írtak, melyek már a koncerteken is hallhatóak az első, Train to freedom címet viselő albumukon hallhatóakkal vegyítve.

A zenekar koncertjeinek időpontjait rendszeresen megtalálják koncertnaptárunkban.

ATEMPO.sk