HALLGASD MEG! Mihályi Réka - Boldog fület és napot

A párkányi származású Mihályi Réka, akit elsősorban a Group'n'Swing énekesnőjeként ismerhetünk Masni és Pocó címmel gyermeklemezt jelentetett meg 2015 év végén.

Az albumon található Boldog fület és napot című dalhoz most klipet is készítettek. A szövege játék a szavakkal és a videó cselekménye is ebben a játékos hangulatban telik, ahol Pocó „Fületésnapját” ünneplik a gyerekek Rékával és Masnival.

A dal zenéjét Romhányi Áron, szövegét pedig Födő Sándor "Fidó" írta.

 

 

A Masni és Pocó lemezzel az énekesnő egy régi vágya teljesült. „Tulajdonképpen sok évvel ezelőtt jött először az ötlet, hogy szeretnék egy gyereklemezt, de az élet mindig közbeszólt és egyre csak tologattam a dolgot. Végül 2015 nyarán a „sarkamra álltam” és nekiálltunk a tényleges munkának. Anyukám, mint az ebedi óvoda igazgatónője, rengeteget segített azzal, hogy az elkészült zenei anyagot a saját óvodásain tesztelte, ezzel folyamatos visszajelzést biztosítva számomra, hogy jó az út, amit csinálok!” - nyilatkozta korábban portálunknak Réka.

 

Masni és Pocó

 

A dalokat hamarosan élőben is hallhatjuk Felvidéken. Április 22-én, vasárnap Párkányban lép színpadra Réka bábművészek és tánckar közreműködésével. Július 7-én pedig Ebeden találkozhatunk velük.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk