FRISS! Újabb ütős dal a The Butchers-től – elkészült a kislemezük is

The Butchers

A somorjai The Butchers újabb ütős dallal jelentkezik, amihez klipet is készítettek. Az Everything érdekessége, hogy ezúttal Hushegyi János énekét hallhatjuk benne, aki egyben a zene és a szöveg szerzője is.

A dal a szöveg egyszerűsége ellenére egy komoly témát boncolgat. „Azokról az emberekről szól, akik képesek lennének mindent feláldozni csak azért, hogy másokon segítsenek. Ez viszont sokszor a nehéz helyzetekben, mint pl. a depresszió lehetetlen, mert az emberek gyakran a segítség helyett a bezárkózást választják.”

A klip felvételeit a somorjai Városi Művelődési Központ nagytermében forgatták, a vágását ismét a zenekar frontembere Hushegyi András végezte.

 

 

Május végén elkészült a zenekar legújabb kislemeze is, amely teljesen új oldaláról mutatják be a zenekart. A Wounds EP hat dalt tartalmaz, a már bemutatott Because of you és a Time will heal trackekkel együtt. A hanganyagot a galántai Gila stúdióban rögzítették múlt év októberében és már elérhető az online streming szolgáltatóknál.

„Az új anyag azért is különleges, mert minden hangszer egyszerre lett feljátszva, csak az énekeket és a szólókat vettük fel külön. Ma már egyre kevesebben rögzítik ily módon a hanganyagaikat, pedig ez az egyik legjobb módszer arra, hogy megőrizzük az élő zenélés igazi hangulatát egy felvételen.”

 

Jelenleg a zenekar a második kislemezük utómunkálatain dolgozik, amelyek a koronavírus által létrejött szükségállapot miatt nem lettek befejezve. Terv szerint nyár végéig mindkét kislemez fizikai formában is meg fog jelenni, év végéig pedig az egész hanganyag elérhető lesz az online térben.

EZ, ATEMPO.sk