Belecsap az őszbe a FLASHJET – itt az új klipjük, a Még élj!

Második klipjét készítette el a lukanényei FLASHJET, ami igazán felpörgeti ezt a borongós őszt.

A dalszöveg, illetve a zene már közel két éve készült és játssza is a banda a koncerteken, de most jutott idejük arra, hogy kisfilmet is forgassanak hozzá.

 

Flashjet

 

A Még élj! szövegét Híves Laci, a banda gitárosa írta.

„Elsőre ránézésre egy szerencsejáték-függő történetéről szól, de mélyebben a hétköznapi élet merészebb napjait is bele lehet látni, mert ahogy a szöveg is mondja:

„Még élj! Még élj! Nincs még vége addig remélj! Soha ne félj, hogy szétesik az éved. Mindig legyen All-in a léted.”

Ez akár aktuális is lehet a jelenlegi vírusos évre / helyzetre nézve.”

 

Flashjet

 

Egy történetet mesélnek el a klipben, amit a zenekar közösen talált ki a filmes srácokkal.

„Innen is köszönjük a segítséget, illetve az önkéntes szereplőknek a részvételt. Tulajdonképpen egy baráti társaság vagyunk, így remek hangulatban zajlott a felvétel. A videó zárójelenete kétféle történetszálat hagy maga után, ami akár egy újabb dal felvezetője is lehet.” - árulták el a zenekar tagjai.

A forgatáshoz saját próbatermüket alakították át. „Játékteremben szerettünk volna videózni, de nem kaptunk rá engedélyt, ezért magunk alakítottunk ki egyet kicsiben.”

 

 

Nekik sem alakult úgy az évük, ahogy azt tervezték. „2019-hez képest több magyarországi illetve felvidéki helyszín volt már a naptárunkban, amiket most nagyon sajnálunk.

Az albumunk munkálatai is késnek a járvány miatt, mivel Budapesten készülnek a felvételek, így nem tudunk haladni a stúdiózással. Ráadásul Bálint, a basszusgitáros is magyarországi, így vele sem tudunk most találkozni. Így sajnos az első albumunkat nem fogjuk tudni kiadni idén, de a jövő év épp ettől lesz érdekesebb és izgalmasabb. Már alig várjuk!”

A helyzet pozitívuma, hogy a lehetőségeikhez képest sokat tudtak foglalkozni zenekari dolgokkal. Az album véglegesítésével, dalok írásával.

„Reméljük hamarosan véget ér ez a kellemetlen helyzet és mindenkivel felszabadultan, egészségesen találkozhatunk a színpad előtt/mellett. Addig is mindenki vigyázzon magára!”

EZ, ATEMPO.sk