Itt a Led Zeppelin új interaktív videója

Led Zeppelin

A Led Zeppelin bemutatta legújabb, interaktív videóját a “Trampled Under Foot - Initial Rough Mix”-éhez, vagyis a “Brandy & Coke”-hoz.

Az egyedülálló klippel a nézők beléphetnek az ikonikus “Physical Graffiti” épületébe a 16 ablakon keresztül, és felfedezhetik a szobákat odabent. A Led Zeppelin az Interlude nevű fejlesztő céggel társult, hogy elkészítsék a “Brandy & Coke” egyedülálló interaktív videóját, melyet mostantól a www.ledzeppelin.com/video címen lehet megnézni és végigjárni.

A magával ragadó képanyag segítségével a Led Zeppelin rajongók beláthatnak a rocktörténelem egy legismertebb "homlokzata" mögé, mely a világ egyik legsikeresebb dupla-lemezének borítója is egyben. A “Physical Graffiti” épületében a 16 kiemelt ablakon át bolyonghatunk körbe, minden szobában újabb és újabb érdekes videotartalmakat felfedezve. Ezek az anyagok lehetnek például archív felvételek, mint például a zenekar Earl’s Court-beli előadása vagy eredeti animációk is. A legjobb az egészben, hogy úgy járhatunk körbe, hogy a zene közben egy pillanatra sem szakad meg!

A “Brandy & Coke” (vagy más néven "Trampled Under Foot – Initial Rough Mix") a februárban 40. évfordulóját ünneplő “Physical Graffiti” album újrakiadásán jelent meg. Az eredeti lemez 16-szoros platinastátuszt is megért csak az USA-ban, és egyszerűen a világ egyik legsikeresebb rockalbumának tartják.

ATEMPO.sk