Tóth Enikő színművésznő is szerepel Boda Bernadett bemutatkozó dalának klipjében - Anya bújj mellém (A DAL 2013)

Megjelent Boda Bernadett első önálló klipje. Az Anya bújj mellém című szerzeménnyel ott van A DAL 2023 legjobbjai között és szombaton ő is színpadra lép.

A tehetséges győri énekest legtöbben a Hoppáré zenekarból ismerhetik, most viszont útjára indul szóló karrierje.

„Januárban a konyhámban sírva megírtam az “Anya bújj mellém” című dalomat, ami olyan tisztán-egyenesen “jött belőlem”, hogy úgy éreztem, ez az, amit szívesen megmutatnék egy országnak, talán egy tv műsorban is.” - írta közösségi oldalán Bernadett.

A dalhoz, melyen Grosz Arthur és Johnny K. Palmer is segédkezett, most egy klip is készült. Három nő szerepel benne, Bernadett mellett egy kislány, valamint Tóth Enikő színművésznő, akit A mi kis falunk sorozatból is ismerhetünk.

 

Tóth Enikő

 

A forgatás után ezeket a gondolatokat osztotta meg a fiatal énekesnő követőivel:

„Képzeljétek el azt, hogy egy nagyjából 20 fős stáb azon dolgozik, hogy amit te megírtál nemrég a konyhádban, az kábé filmvászonra kerüljön, hogy megfogják a megfoghatatlant, amiről a dal szól, ami benned van, amit át szeretnél adni. Tegnap valami igazi csoda született.
Mert minden egyes ember olyan szívvel és lélekkel dolgozott velem, hogy ezt nem lehet szavakba foglalni, a szívem szinte el sem bír ennyi hálát és szeretetet mint ami most bennem van. Nem túlzás azt mondanom, hogy talán életem legszebb napja volt a tegnapi.
Ha eddig azt írtam, hogy az álmaimat élem, most már nem is tudok mit írni, hagyom hogy vezessen a jó Isten tovább az úton, ami annyi boldogságot hoz nekem, hogy már csak azt kívánom, átadhassam ezt nektek is.”

És akkor jöjjön az újdonság, melyet Szövényi-Lux Balázs rendezett és vágott.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Panamy