Megjelent Oláh Ibolya új lemeze - Radics Gigivel is készített közös duettet (KLIP)

Megjelent Oláh Ibolyának, A Dal 2022 győztesének az MTVA támogatásával készült tízdalos lemeze, és a Helló, helló! című számának klipje, amelyben Radics Gigivel énekel együtt. A dalválasztó tavalyi győztese úgy látja, kettejük hangja egy izgalmas produkciót hozott létre.

A 80-as évek képi világát idéző klipben Oláh Ibolya egy VHS kamerával örökít meg számára fontos élményeket: egy tízemeletes házban nyitogatja az ajtókat, és hol egy születésnapra, hol egy házibuliba érkezik, végül a tetőről tekint le a városra.

Ebben a produkcióban dolgozott együtt először Radics Gigivel, A Dal 2021 döntősével. A közös munkáról a klippremier apropóján mondta az énekesnő:

„Fontos számomra, hogy olyan emberekkel készítsek dalokat, akiket szeretek és elismerek. Radics Gigivel nagyon könnyű volt a közös munka, hasonló energiákkal rendelkezik, mint én. A hangunk pedig olyan, mint a tűz és a víz, rendkívül izgalmasan szól együtt".

 

Oláh Ibolya

 

A lemez zeneszerzője és zenei producere, Födő Sanyi vetette fel az ötletet.

Radics Gigi örült a lehetőségnek, azért is, mert szeretett keresztapjának kedvenc énekese Oláh Ibolya volt.

„Amikor megkaptam a felkérést, nagyon boldog voltam, és rögtön arra gondoltam, hogy a keresztapukám – aki sajnos már nem él – mennyire büszke lenne rám, hogy Ibolyával énekelhetek együtt” – árulta el a közös produkcióról.

 

 

A nyereménylemezen szereplő Ami a szívemen, az a számon dalt már hallhatta a nagyközönség A Dal 2023 döntőjében. A hanganyag beszédes címet kapott, a Gyere közelebb a 2022-es dalverseny nyertesének életeseményeit dolgozza fel.

EZ, ATEMPO.sk / MTVA