A Dal 2016: Patai Anna - Colors

Patai Anna

Itt a következő dal, Patai Annától a Colors, mely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2016. január 23-án a Dunán induló magyar előválogató show-jában, A Dal 2016 versenyben.

Még csak 16 éves, de már énekesnőként és színésznőként is nevet szerzett Patai Anna, aki 2010-ben, a Megasztárban mutatkozott be először a nagy nyilvánosság előtt. A műsor fináléjában nagy meglepetés érte: Britney Spears producerétől kapott egy dedikált példányt az amerikai énekesnő első platinalemezéből. A televíziós műsor után indult be a karrierje, sorra kapta a színházi felkéréseket, így Gergely Róbert meghívására szerepelt a Gergely Theáter Bőrönd mese című darabjában, és szerepet kapott több musicalben is, mint például az Egy nyári éj mosolya a Centrál Színházban, a Valahol Európában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a Mary Poppins a Madách Színházban, vagy éppen a Macskafogó az Esztrád Színházban. Sorra jelentek meg dalai, videoklipjei, énekelt duettet Dobrády Ákossal, és vendégelőadóként lépett fel Ákos és Caramel koncertjein, sőt néhány éve még egy könyv is megjelent róla Patai Anna – Álmok útján címmel.

„A tehetség sokszínű” – erről szól Colors című versenydala, amelyet az idei dalválasztó műsorba két szerzeményével is bejutó Szűcs Norbert, és az ausztrál születésű magyar dalszövegíró, Linka Péter jegyez.

 

 

ATEMPO.sk