Nagy hangokat megmozgató, fájdalmas vallomás – Itt van Miri első dala, az Elengedem! (KLIPPREMIER)

Február 7-én, szerdán, délután 17 órától tekinthető meg Miri „Elengedem” című első dalának a videoklipje, amelyet a 3Stars Pictures forgatott. A dal kiadója a 3Stars Records, producere Mr. Andreas.

„Emlékezetes forgatás volt a múlt héten, szombaton, Galántán, a neogótikus Esterházy kastélyban. A miliő teljesen visszaadta a dalban szereplő borongós érzéseket”

– meséli portálunknak Miri, aki sötétzöld ruhát visel a klipben. Látszik, hogy minden részletre ügyelt a klipet rendező Csonka Andreas.

Az idei az én évem lesz! – Valenský Miriam interjú

„A gútai Nagy Patrik volt a partnerem, aki jól hozta a figurát. A profi táncos Bugár Noémi teljesítményétől pedig mindannyiunk álla leesett” – részletezi Miri.

 

Valenský Miriam

 

„Az ő jeleneteivel kezdtük a forgatást. Nem irigyeltem, hogy balettcipőben kellett táncolnia azon a hideg talajon” – teszi hozzá az énekesnő, aki tartott a dalban szereplő magas hangoktól. „Éppen kilábaltam egy enyhe betegségből, amikor Gasparik Fecó stúdiójában felvettük a dalt. Néhány nap múlva pedig már forgott is Andreas kamerája” – avat be Miri.

Azt mondja, ahogy azt a portálunknak adott interjúban nyilatkozta, az idei év az ő éve lesz.

„Nincs megállás! Máris dolgozunk a tavaszi dalomon, ami végre egy pörgős, vidám szám lesz” – mosolyog. „Ráadásul már szerveződik mögém egy kisebb zenekar, amellyel nagy terveink vannak” – zárja titokzatosan a boldog énekesnő.

 

 

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: 3Stars Pictrures