DALPREMIER: Szabadon Haizok Melindával

Haizok Melinda

Új dallal jelentkezik a dunaszerdahelyi Haizok Melinda, akinek tavaly mutattuk be első saját dalát. Az énekes és az Arizónából ismert Gasparík Fecó közös szerzeménye a Szabadon címet viseli.

Melinda előbb gitározást tanult Dunaszerdahelyen, majd tanára, Sipos Tibor hívta fel a figyelmét arra, hogy kellemes a hangja és próbálkozzon énekléssel is. „Ennek hatására kerestem fel Győrött a Viktória Énekstúdiót, ahol 2013-ban Vargáné Szekeres Viktória kezdett velem dolgozni. Az elmúlt időszakban viszont inkább dalszövegek írásával foglalkoztam" – árulta el Melinda.

A fiatal csallóközi hölgy az Arizóna legutóbbi albumán is három dalszöveget jegyez, most pedig saját dalának is ő alkotta a szövegét, a zenét pedig Gasparík Fecó írta és hangszerelte. „A munka jó hangulatban zajlott Fecóval, az eredményről pedig mindenki szabadon véleményt alkothat. Nekem nagyon tetszik a dal” – tette hozzá az énekesnő.

 

Melinda, aki a mindennapokban a német nyelv rejtelmeit oktatja természetesen szeretné zenéjének kedvelőit egy videóval is meglepni a dal kapcsán, de erről még nem árult el többet. Annyi viszont bizonyos, az ősszel további híreket is hallunk majd a tehetséges csallóközi énekesnő kapcsán.

ATEMPO.sk