A Renton and the Error Jam döntős a tehetségkutatóban

Renton and the Error Jam

A somorjai Renton and the Error Jam a 3. elődöntő legjobbjaként jutott az idei Súboj Kapiel (Zenekarok párbaja) tehetségkutató döntőjébe. Öt zenekar közül dől el december 9-én, szombaton este, hogy ki nyeri a negyedik évadot.

A végső megmérettetés legjobbja fellépési lehetőséget kap a Topfesten, elkészítheti albumát profi stúdióban és hangszervásárlási utalványt is nyer.

A 2014-ben indult tehetségkutató döntőjére december 9-én ismét a Randal Clubban kerül sor. A Renton and the Error Jam 22.15-kor lép színpadra. Aki teheti nézzen be és támogassa a zenekart szavazatával, melyre csak a helyszínen lesz lehetőség.

A Renton and the Error Jam nevű kórokozó 2011 őszén ütötte fel a fejét, s azóta kíméletlenül szedi áldozatait a zenei klubokban és szórakozóhelyeken. A vírus hat tapasztalt zenész mutációjából jött létre, s ezért igen ellenálló. Tipikus megnyilvánulási formái a rock, grunge, pszichedélia és az electro, melyek alkohol tartalmú itallal vegyítve erős hányást okozhatnak. A fertőzött páciensek tünetei közé tartozik még a dúdolgatás, súlyosabb esetben üvöltözés, társaságban ritmikus fejrángatás, előrehaladottabb stádiumban zaklatott tánclépések, esetleg ugró mozdulatok. A legveszélyeztetebbnek a 15-től 35 évig terjedő korosztály számít. A kutatók mindeddig sikertelenül keresik a kór ellenszerét.

A vírus kémiai összetevői:

Méry Dávid (dob)
Bölcskei Milán (basszusgitár)
Pokstaller Szabolcs (gitár, billentyűk)
Horváth László (ének)
Cseh Gábor (DJ, effektek, billentyűk)

 

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk