Nézzetek otthon magyar koncerteket - elindult a Raktárkoncert-sorozat

Elérhetőek a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat videói; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.

A koncertsorozat felvételei már augusztus közepe óta zajlanak és szeptember 21-től fokozatosan teszik közzé a koncerteket.

A projekt egyik koordináló cégcsoportjának, a Lounge Groupnak köszönhetően a közvetítések mellett sem marad senki tartalom nélkül, a produkció honlapján és közösségi médiafelületein bepillanthat a közönség a kulisszák mögé is.

 

 

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő közösségi oldalán úgy fogalmazott: "egy magyar nyár sem telhet el koncert nélkül". A Raktárkoncert-sorozat olyan kikapcsolódási lehetőséget jelent, amely segítségével a zenészek az elmaradt koncertjeiket online pótolhatják, rajongóik pedig járványhelyzetben is biztonságosan szórakozhatnak.

A különleges raktárépületekben készült felvételeken csaknem 200 előadó áll színpadra, köztük zenei legendák, fesztiválzenekarok és a mulatós zene jeles képviselői, egyenként 45 perces koncertet adva. A bulik helyszíni közönség nélkül zajlanak, kizárólag a technikai személyzet jelenlétében rögzítik az előadásokat.

A Raktárkoncert-felvételek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan válnak elérhetővé. A tervek szerint egészen november végéig érkeznek majd folyamatosan az új koncertek. A felvételek megtekintéséhez csupán egy díjmentes regisztrációra lesz szükség a mindiGO TV mobilapplikáción vagy honlapon.

A már elérhető koncertek:

Balázs Fecó
Besh o droM
Charlie Band
Demjén Ferenc
Dinamit
Edda
Emelet
Ganxsta Zolee és a Kartel
Hooligans
Keresztes Ildikó
Kowalsky meg a Vega
Lord
Magna Cum Laude
Mobilmánia
Neoton
Péterfy Bori & Love Band
Rúzsa Magdi
Skorpió
Szandi
Tátrai Band
Tóth Gabi
Tóth Vera
Török Ádám és a Mini

A fellépőkről készült fotók, videók, exkluzív tartalmak és a sztárok folyamatosan bővülő listája a raktarkoncert.hu oldalon és a produkció hivatalos Facebook- és Instagram-oldalán tekinthetők meg.

 

 

"A Raktárkoncerttel kapcsolatban szinte mindenki egyetért azzal, hogy a hazai könnyűzenei paletta sokszínűségét új, online platformon bemutató megoldás egyedi a maga nemében és várhatóan a zenerajongóknak is különleges élményt nyújt majd", hozzátéve: a módszer egyszerre képes a zeneipar támogatására és a rajongók járványhelyzet-kompatibilis szórakoztatására.

A Raktárkoncert-sorozat csaknem 200 fellépője közül már szintén színpadra lépett

Alvin és a mókusok
Anna and The Barbies
Apostol
Aurevoir
Back II Black
Bagossy Brothers Company
Belau
Bikini
Bródy János
Budapest Klezmer Band
Caramel
Cloud 9+
Csík Zenekar
Deák Bill Gyula
Erik Sumo
Fenyő Miklós
Firkin
Geszti Péter
Hangácsi Márton
Hevesi Tamás
Hiperkarma
Hobo
Horváth Tamás
Intim Torna Illegál
Ismerős Arcok
Ivan & The Parazol
Junkie
Karthago
KFT
Kökény Attila
Konyha
Lóci Játszik
Lord
New Level Empire
Ocho Macho
Pajor Tamás & Amen
Pápai Joci
Parno Graszt
Péterfy Bori
Quimby
R-GO
Radics Gigi
Sör És Fű
Supernem
Szekeres Adrien
Takács Nikolas
Takáts Tamás Blues Band
TNT
Tolcsvay László
Tolvai Reni
Vastag Csaba és Vastag Tamás
Wolf Kati
Zalatnay Sarolta
Zorán

EZ, ATEMPO.sk / MTI