Műszaki hiba nehezítette Szekér Gergő produkcióját A DAL-ban

Szombaton utolsóként lépett A DAL színpadára a párkányi Szekér Gergő, aki a nyárasdi Varga Viktorral közösen szerzett, Hazatérsz című dalt mutatta be.

Sajnos mindjárt az elején egy műszaki hiba miatt le kellett állítani az előadást, ami igazán nehéz helyzetbe hozta Gergőt.

Varga Viktor közösségi oldalán fejezte ki csalódottságát ezzel kapcsolatban:

„Akik látták, hogy mi történt az adásban technikailag, tudják, hogy egy ilyenért én az egész stábot ki szoktam rúgni!

Ilyen helyzetbe sodorni egy előadót méltatlan egy ekkora költségvetéssel, de még egy ennél kisebb költségvetéssel dolgozó tévénél is!

Szakmailag és emberileg is az MTVA nálam leírta magát! Szekér Gergő a kalapom továbbra is megemelem előtted! Ja és igen dühös vagyok, de nem azért mert nem jutott tovább a dal, az csak egy dolog, hanem azért, mert nálunk itt vidéken is precízebb és megbízhatóbb a hangtechnika mint az MTVA-nál. Köszönöm a mi technikusaink munkáját, rájuk vagyok igazán büszke, hogy több ezer előadás alatt egyszer sem történt meg ilyen amatőrizmus, mint ami ma este A DAL 2021-ben. Akik szavaztak ránk, azoknak köszönöm! Ígérem méltóan megháláljuk a szakmaiságunkkal!”

 

https://www.youtube.com/watch?v=9xMh9CG_o_w

 

Két felvidéki, egy dal – Szombaton A DAL színpadán Szekér Gergő és a Hazatérsz (INTERJÚ)

A felvidéki Szekér Gergő végül 29 ponttal az ötödik helyen végzett, így lemaradt a biztos továbbjutó helyről. A nézők szavazatai alapján végül Nagy Szilárd feat. Ragány Misa és a Drága hazám című jutott az elődöntőbe.

A TOVÁBBJUTÓK

ATEMPO.sk