Ők öten jutottak tovább A Dal 2021 negyedik adásából

Ők öten jutottak tovább A Dal 2021 negyedik adásából

Szombat este az utolsó tíz produkciót is láthattuk A DAL 2021 mezőnyéből. A jubileumi műsor negyedik adásából is öten jutottak tovább.

Bari Laci nyerte Féltelek című dalával az utolsó válogatót 37 ponttal, mögötte a Kaukázus az Egyetlen szó című dallal végzett másodikként 36 ponttal. A harmadik helyen holtversenyben, 34-34 ponttal jutott tovább az elődöntőbe Radics Gigi az Egy vagy velem című dallal és Süle Zsolt a Befúj című szerzeménnyel.

Az ötödik továbbjutót a közönség választotta ki szavazataival, a legtöbb voksot a Down For Whatever és a Zuhanás című dal kapta, amely szintén bekerült az elődöntőbe.

Ezúttal is négy szakmai kiválóság véleményezte a produkciókat. A korábbi évekből ismerős zsűritagok: Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár, Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa, valamint Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere. Hozzájuk csatlakozott újoncként Ferenczi György, Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas zenész, énekes, szájharmonika-művész.

A negyedik válogató extra produkciójában a Republic és Bagossy Norbert produkcióját láthatták a tévénézők.

ATEMPO.sk