Új felállásban folytatja az Estendøn – februárban kezdik a koncerteket

A farnadi Estendøn zenekar új felállásban vág neki a 2022-es évnek. A közösségi oldalán jelentette be a változásokat.

„Hat év után Szebellai Dániel, a szaxofonosunk útjai elválnak a zenekartól. A döntést Dani hozta meg, melyet a zenekar elfogad és tiszteletben tart. Sok szép emlék köt bennünket össze, meghatározó kapocs alakult ki közöttünk az évek során!”.

Dani a Pozsonyi Színművészeti Főiskola végzős hallgatója, és a tavaly alakult TREPP színházi platform egyik alapítójaként találkozhatunk majd vele a jövőben. „Kívánjuk, hogy a színészi pályán még több embernek okozz felejthetetlen perceket!” A zenekar nyárra tervez egy olyan koncertet, melyen méltóképpen el tudnak búcsúzni mindannyian Danitól, ez lesz az utolsó közös koncertjük.

 

Estendøn

 

A zenekar hegedűsével kapcsolatban megjegyeztek:

„Azt ahogy többen is tudjátok, Nagy Csomor András az utóbbi időben spanyolországi tanulmányai miatt nem tud aktívan részt venni a zenekar életében. A félreértések elkerülése végett tisztázni szeretnénk, hogy András továbbra is a zenekar tagja, és visszatérése a jelenlegi állás szerint júliusban várható.”

Hamarosan már színpadon is találkozhatunk az Estendønnel, nem is akármilyen társaságban. A Hot Jazz Band és A Nyughatatlan társaságában indulnak turnéra, amit február 12-én Szolnokon kezdenek.

Többek közt Budapesten és Veszprémben is zenélnek majd.

Megfontoltabb lépésekben járják a dalírás ösvényeit – Ilyen az Estendøn idei nyara!

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Estendøn facebook oldal