Újra felkerült a Rádio_FM dallistájára az endorfin – szavazzunk rájuk!

Újra felkerült a Rádio_FM dallistájára az endorfin – szavazzunk rájuk!

Újabb dalla került fel a Rádio_FM Demovica dallistáján a rozsnyói endorfin, magyar előadóként a szlovák zerzemények közé.

Tiltott gyönyör, titkos élet – itt az endorfin újdonsága (VIDEÓ)

 

Ez egy jó lehetőség az előadóknak, hisz újabb rajongókat szerezhetnek és még akár feztiválokra is eljuthatnak. "Évente kétszer (tavasszal és ősszel) kiválasztják a legsikeresebb előadókat, és a rádiós elhangzások mellett lehetőséget kapnak bemutatkozni a Rádió_FM által szervezett Go2Stage koncerteken, néhányan pedig a Pohoda Fesztiválon is felléphetnek. Mindez csupán heti egy szavazatotokba kerül... Légyszi támogassátok a felvidéki magyar zenekarokat!" - biztatja rajongóit a zenekar.

 

Megújult az endorfin – egy angol dallal is meglepték a rajongókat

 

Az endorfin tagjai:

Papp Viki – ének, gitár
Hranyó Ádám – basszusgitár
Ambrúzs Balázs – dob
Polgáry Nándor – gitár
Gebe Miro – gitár

A Demovica műsor célja olyan előadók és dalaik bemutatása, akik még nem rendelkeznek kiadó által megjelentetett albummal. A ranglistára került dalok közül a közönség választja ki azokat, akik bent maradhatnak a következő körben. Minden héten három új dal kerül fel és három dal marad le a listáról. Szavazni minden héten vasárnap 20.00 óráig lehet a műsor weboldalán. A legjobbaknak évente kétszer a Demovica koncerteken is teret biztosítanak, hogy közönség előtt is bemutassák dalaikat.

Most vasárnap, április 24-én az endorfin Szappho című dala újra felcsendül a Rádio_FM hullámhosszán, viszont hogy bent maradhassanak a következő hetekre is, szavazni kell rájuk.

 

SZAVAZÁS ITT
Április 24., vasárnap 20.00-ig

 

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk