Nem nyert, mégis győzött a dunaszerdahelyi Opera Trio – A Carmina Buranát vitték a döntőbe (VIDEÓ)

Sajnos, nem teljesült az Opera Trio álma. Kevicky Tünde, Kollár Katalin és Kovács Nagy Andrea dunaszerdahelyi zenepedagógusok ugyan megközelítették a fődíjat a JOJ kereskedelmi televízió 10. Česko Slovensko má talent című tehetségkutatójának november 26-ai döntőjében, ám az élő adás végén kiderült, a nézői szavazatok alapján Nikola Kusendová énekes, gitáros lett a nyertes, aki mindent vitt.

Az Opera Trio Carl Orff Carmina Burana című műve legismertebb, O Fortuna című kórusművét vitte a döntőbe. A szerzeményt átírták három hangra. A csodálatos ruhakölteményekben fellépő hölgyek mögött álarcosok, az elledanse tánciskola növendékei táncoltak. Nagyszerű fény-show növelte a produkció látványvilágát.

 

 

A zsűritagok többségének tetszett az előadás. Diana Mórová azt mondta, libabőrös lett, miközben az Opera Triót hallgatta. Marta Jandová úgy fogalmazott, szinte megijedt Kovács Nagy Andrea drámai ábrázatától. „Olyan voltál, mint a női erőket vezető varázslónő” – tette hozzá. Jaro Slávik véleménye szerint a szerzemény erősebb volt, mint a teljesítmény.

 

 Opera Trio

 

Az Opera Trio nem csügged a döntő után. „Mi már nyertesek vagyunk” – jelezték egy facebook oldalukra feltöltött rövid videóüzenetben. Szüntelenül érkeznek hozzájuk a gratulációk. Boldogok és folytatják, írták sms-ben portálunknak.

Klasszikus zenei klipet készített az Opera Trio - O mio babbino caro

OTT VOLTUNK: 5 éves lett az Opera Trio

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó, videó: JOJ TV