Ma este az ipolysági Jégmadarak az M2 Petőfi TV-ben – Javában stúdiózik a Kingfishers

Jól kezdődött az ipolysági Jégmadarak új éve. Reinold Benko Krisztián énekes, Dräxler Balázs gitáros, Molnár Ákos dobos, Nagy Bálint gitáros, Tauber Krisztián basszusgitáros útja fotózásról stúdióba, stúdióból Budapestre, az M2 Petőfi TV-be, onnan vissza, a stúdióba vezetett. Ráadásul új dalukat, a Kócos árnyékot a Hammer World magazin is megosztotta weboldalán. A részletekről Nagy Bálint alapító tagot faggattuk.

„Január 9-én voltunk Budapesten, az A38 hajón. Felvettek velünk egy interjút, egy órát tartott a forgatás. Utána kértek fotókat a zenekarról. Friss fotóinkat Molnár Levente fotóművész készítette.

A kész riportot január 23-án, hétfőn este, a 20 óra 10 perckor kezdődő Friss című műsorban tekinthetik meg a tévénézők”

– újságolja a zenész, és hozzá teszi, a Hammer World metálmagazin is megosztotta Kócos árnyék című új dalukat a weboldalán. Január 18-án, szerdán pedig szerepeltek a Megafon nevű balassagyarmati rádió reggeli adásában.

Szerelmi vágyódás, titkos üzenetekkel – itt az ipolysági Kingfishers új dala, a Kócos Árnyék (PREMIER)

„További rádiós lehetőségek után kutatunk. Jelentkeztünk A Dal 2023 dalválasztó műsorba is” – sorolja a zenész, dalszerző.

 

Kingfishers

 

És a sornak nincs vége!

Hamarosan klipet forgatnak Időutazó című új dalukhoz. „Retró feelinget szeretnénk, régi cuccokkal, retró autóval, hasonlókkal” – vázolja,

és elárulja, a napokban ünnepelték Molnár Ákos dobos huszadik szülinapját – „Saját sütésű tortával leptem meg. Úgy szép az élet, ha változatos” – nevet a gitáros, aki most ideje nagy részét a Zovaa Music Productions stúdióban tölti.

 

 

 

A Kingfishers EP munkálatai már az ének felvételénél tartanak.

„Nagyon mások lesznek az új dalok. Ahogy már elmondtuk, két régebbi dalunk feldolgozásai, két vadonatúj dal és az első angol számunk szerepel majd a kislemezen, ez utóbbi modern popdal.

Vlogot is készítettünk a stúdiómunkálatok küzdelmes és vidám perceiről meg budapesti kalandjainkról” – osztja meg velünk Nagy Bálint, aki mindenkit kér, akit érdekel a Kingfishers, hogy üljön ma este az M2 Petőfi TV képernyője elé, mert az ipolysági Jégmadarak benne lesznek a tévében.

Dallamos metált nyomnak az ipolysági Jégmadarak – Itt a Kingfishers újdonsága, a Jégvirág! (PREMIER)

 

Kingfishers

 

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó: Molnár Levente