A ZANOX – Kockázatok és mellékhatások Dráfi Mátyással már a HBO Maxon is elérhető lesz

A mozik után először a FILMIO-n láthatták a nézők a közelmúlt egyik meglepetésfilmjét, a ZANOX – Kockázatok és mellékhatások című vígjátékot. A közönség- és kritikuskedvenc ZANOX-ot február 18-tól viszont már a HBO Max streaming szolgáltatásnál is elérhető lesz.

Baranyi Benő Gábor ZANOX – KOCKÁZATOK ÉS MELLÉKHATÁSOK című vígjátéka egy érettségiző fiatal kalandjairól szól, aki egy borzalmas napot követően a kórházban köt ki, ahol szobatársa házipálinkájának és saját gyógyszerének együttes hatására képes visszautazni az időben. A kivételes lehetőséggel élve a félénk fiúból egyből hős lesz, a házipálinka azonban egyre csak fogy.

A romantikus és sci-fi elemekkel átszőtt coming-of-age vígjáték minden korosztály számára szórakoztató, amelyet az eredeti történet és a közelmúlt egyik legnagyobb felfedezettje, a székelyudvarhelyi főszereplő, Bálint Előd, a felvidéki Dráfi Mátyás (a pálinkafőző Józsi bácsit alakítja igen nagy jókedvvel) és színésztársaik is garantálnak.

 

 

A ZANOX – KOCKÁZATOK ÉS MELLÉKHATÁSOK rendezője és írója Baranyi Benő Gábor, producere Gyurin Zsuzsanna és Molnár Dániel. A film a Salamandra Film és a Sparks gyártásában készült, a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjában.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: ZANOX