Dupla résszel jön a Sztárban Sztár leszek! - és egy vadonatúj zenei show is útjára indul

Szombaton és vasárnap este is új részekkel jön a Sztárban Sztár leszek!, vasárnap este pedig visszatér a TV2-re Liptai Claudia egy epizód erejéig a Mutasd a hangod! vadonatúj zenei showban, ahol Caramel is színpadra lép.

Újdonság, hogy a nézők minden eddiginél hosszabb évadra számíthatnak, és most hétvégétől már szombaton is új epizóddal jelentkezik a Sztárban Sztár leszek! Már 19:30-kor indul az újabb válogató adás.

A Sztárban Sztár leszek! után 21:50-kor jön a Szerencsekerék VIP újabb epizódja. A legendák éjszakáján Kasza Tibi ezúttal a műsor korábbi arcait: Pataky Györgyit, Klausmann Viktort és Gajdos Tamást teszi próbára.

Vasárnap 18:55-kor folytatódik a Sztárban Sztár leszek!, utána 21 órától pedig elkezdődik a TV2 vadonatúj nagyszabású műsora, a Mutasd a hangod!, amelyben Papp Szabi, Hargitai Bea és Rákóczi Feri mellett ott lesz Liptai Claudia. A világ legmeglepőbb zenei showjában óriási fordulatok és sok-sok nevetés vár a nézőkre, akik a sztárokkal együtt visszafojtott lélegzettel várják majd Caramel és az adásgyőztes szereplő közös duettjét.

Mutasd a hangod! – vadonatúj zenei show szeptembertől a tévében

ATEMPO.sk / TV2
Fotó: TV2