Felvidéki zenekarokra is lehet szavazni - a közönség is alakíthatja a Sitkei Rockfesztivál programját

A közönséget is bevonják a műsor-összeállításba a XXXVI. Sitkei Rockfesztivál szervezői. A Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület az amatőr, feltörekvő zenekarok népszerűsítése érdekében szavazást indított Facebook-oldalán.

A közönség kezében van a döntés, ki lépjen fel a kora délutáni órákban a 36. Sitkei Rockfesztiválon, amelyet idén augusztus 30-31-én tartanak meg Sitkén, a Kálvária-dombon.

A főbb fellépők nevei már korábban kiderültek, az Ismerős Arcok, Lord, Road, Dying Wish, Depresszió, Kárpátia, Atilla Fiai Társulat Varga Miklóssal, Falcon Project és az Omen is zenél 2024-ben Sitkén.

A program még két zenekarral biztosan kiegészül, hogy kikkel, arról kizárólag a közönség dönt. A szervezők egy előválogatást követően 12 feltörekvő, tehetséges rock/metálbandát neveztek meg. A Sitkei Rockfesztivál Facebook-oldalára minden zenekarról feltöltöttek egy képet, egy rövid bemutatkozást és egy videólinket. Az a kettő együttes, amelyik a legtöbb lájkot kapja, felléphet a 36. Sitkei Rockfesztiválon.

 

 

A szavazás határideje: 2024. március 10. (vasárnap) 22 óra.

A bandák között ott van a Varga Zsolt vezette komáromi KerecseN, valamint a bősi AFIUM, akik nemrég jelentették meg bemutatkozó lemezüket.

Háborúkról szól majd a KerecseN második albuma – Interjú Varga Zsolttal és Rózsás Attilával

Beindult az Afium – megjelent a cédé, itt a második klip, kezdődik a turné (+VIDEÓ)

 

 

A Sitkei Rockfesztivál szervezői elmondták, rengeteg megkeresést kapnak amatőr zenekaroktól. Fontos számukra, hogy lehetőségeikhez mérten felkarolják őket, mindenkinek azonban nem tudnak fellépési lehetőséget biztosítani. Ezért döntöttek úgy idén, hogy a közösségi oldalukon bemutatkozhatnak a zenekarok.

A Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület kiemelte, a rockfesztivál oldalát több mint 17 ezren követik, így aki nem kerül be a műsorba, az is kap egy kis nyilvánosságot.
Arra biztatnak minden rockzenét kedvelőt, hogy hallgassák meg a zenekarokat, hátha új kedvencet találnak!

 

ITT SZAVAZZ!

 

Szavazni a következő zenekarokra lehet:

AFIUM
Butterbros
EVILUTION
FLOUT
KerecseN
Mhorai
Novelzone
Pair o’Dice
Red Hot Chili Pappas
SenoR Zenekar
SHIRLEY
Spitfire

EZ, ATEMPO.sk