Bővült az idei fellépők listája - megnézheted a Gombaszög 2023 aftervideóját

Idén Gombaszögre július 16-21. között várják a bulizni vágyókat. Az eddig bejelentett fellépők között van Bródy János, Deák Bill Gyula, Dzsúdló, Carson Coma, Péterfy Bori & Love Band, Leander Kills, Aurevoir, cserihanna, Csaknekedkislány, Platon Karataev, Sisi, Mordái, Co Lee, Hundred Sins, Mehringer és a Hakumb. A zenekarok sora pedig folyamatosan bővül.

Egészen április 30-ig kedvezményes áron szerezhetik be a fesztiválozók a Gombaszög 2024 hetijegyeket. Érdemes lecsapni a kedvezményes 89 eurós bérletekre, hiszen idén is több mint 500 programmal és számos zenei formáció koncertjével várnak mindenkit.

 

 

A fesztiválra szóló belépőjegy NEM tartalmazza a sátorjegyet, így annak, aki a táborban szeretné tölteni az éjszakát, sátorjegyet is kell vásárolnia. Akinek már van jegye a fesztiválra, de még a lakhatáson nem gondolkodott, váltson mielőbb sátorjegyet, hogy a számára megfelelő kempingbe költözhessen, közel a barátaihoz!

 

Gombaszögi Nyári Tábor 2023

 

Az Andrássy-kemping ugyan már betelt, de még mindig bőven van hely a Bebek- és a Coburg-kempingben. A Bebek-kemping elsősorban azok számára lehet ideális, akik nyugodt környezetben szeretnék kipihenni a reggelig tartó bulikat, hiszen három perc sétára található a rendezvény központjától. A Coburg-kemping pedig a Fekete-patak túloldalán, a Darázsréten a történésektől pár lépésnyire terül el.

 Jövőre a sokszínű völgy visszavár – a legjobb arcok és pillanatok a 95 éves Gombaszögi Nyári Táborból (FOTÓK)

ATEMPO.sk
Fotó: Csáky Mátyás / ATEMPO.sk