Rege a tűzről és jácintról - Gál Tamás, Kiss Szilvia és a Kor-Zár zenekar Bodrogkeresztúron

2017. május 19-én, pénteken 19.00 órakor a Keresztúri esték programsorozat következő előadására kerül sor. Ezúttal Felvidékről Gál Tamás, Kiss Szilvia és a Kor-Zár zenekar mutatja be a Rege a tűzről és jácintról című zenés-verses műsorát a bodrogkeresztúri Henye borbárban. Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

A SOROZATRÓL BŐVEBBEN

FACEBOOK ESEMÉNY

Hat elszánt fiatal (két színész és négy zenész) ült össze, hogy régen dédelgetett vágyukat immár színpadra vigyék. Így született meg ez az előadás. Nagy László leggyönyörűbb verskölteményét édesapjához és édesanyjához fűződő viszonya ihlette, s melyben édesapja a tűzet- állandó viaskodást, édesanyja pedig a jácint- odaadó feltétel nélküli szeretetet szimbolizálja.

Zsapka Attila és Gál Tamás zenéjét Madarász András gitár illetve kobozjátéka, valamint a ritmusszekció, Andrej Fujas (basszusgitár) és Benkó Ákos (dobok) teszik színesebbé. A zenészek zsenialitásának köszönhetően az előadásnak koncert jellege is van, mégis a szívbemarkoló sorok megtörik még a zene erejét is, s így a kettő együtt feledhetetlen élményt nyújt közönségének. A műsorban elhangzó verseket Kiss Szilvia és Gál Tamás meggyőző tolmácsolásában hallhatják.

ATEMPO.sk