XVI. Rotary Fröccsnapok Győrben - részletes program

XVI. Rotary Fröccsnapok Győrben - részletes program

2021. július 16-a és 18-a, péntek és vasárnap között rendezik meg a XVI. Rotary Fröccsnapokat Győrben a Dunakapu téren.

A háromnapos program során minden nap más-más fellépők, programok gondoskodnak majd a szórakozásról. Ott lesz többek közt a Republic, Török Ádám, Váray Laci és mások.

A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program

Július 16. (péntek) - Dunakapu tér

16.40 Jedlik Ányos szobor koszorúzás a Széchenyi téren
17.00 Fesztivál megnyitó. Köszöntőt mond: Dr. Dézsi Csaba András Győr város Polgármestere, Dr. Horváth József- Rotary Club Győr Alapító tag
17.30 Red Roosters zenekar

A Red Roosters 2017-ben alapított, főként az 1950-es évek Rockabilly, Rhythm and Blues, és Rock and Roll zenéjét játszó együttes. Megjelenésükkel, hangzásvilágukkal, és színpadi teljesítményükkel megelevenítik az általuk képviselt korszakot, és a hallgatóságot pillanatok alatt késztetik táncra.
Jelenlegi felállásban Járeb Barnabás vezeti a zenekart technikás gitárjátékával, és vokáljával, Angyal Bendegúz a nagybőgőnél fáradhatatlanul csempészi bele a vaskos ám dallamos mélyeket a zenébe, míg Józsa Márk a dobok mögött hozza a precíz ütemeket, és a gyors pergetéseket, hogy a muzsika egy pillanatra se álljon meg! Szaxofonon pedig ezúttal is Király Kornél fogja kiegészíteni az együttest, aki hangszerével színesíti az estét, és emeli majd új szintre a hangulatot.

19.00 Váray Laci és barátai Akusztik Stand Up
21.00 Dzsem koncert

 

Július 17. (szombat)

16.30 SFV koncert
17.30 Jerusalema Tánckihívás

A tánckihívás azzal a céllal jött létre, hogy így mondjanak köszönetet az egészségügyi dolgozóknak, és mindenkinek, aki részt vett a COVID elleni harcban, hálát tudjunk adni, hogy akik elkapták a vírust és felépültek belőle közöttünk vannak, illetve emlékezzünk meg szeretteinkről, akik sajnos nem élték túl azt.
A tánckihívásban részt vesznek a Győr és környéki tánciskolák, civil szervezetek.

18.30 Török Ádám koncert
21.00 Republic koncert

 

Július 18. (vasárnap) - Dunakapu tér

17.00 Dániel Balázs Trió és Pleszkán Écska koncert
18.30 Lilien és Kónyai Tibor koncert
20.30 Elsa Valle koncert


Állandó programok

Egész nap interaktív fajátékok gyerekeknek-Szörpintő-gyerekföccs-vattacukor pavilonnal
Harley-Davidson motorkiállítás a téren
Állandó szódásüveg kiállítás Albert Zsolt, Bendecs Gyula Gábor gyűjtő és Hámori Sándor Rotary Club tag gyűjteményeiből. Helyszín a Látogatóközpont.
Ingyenes omnibuszos utazás 11:00-19:00 között minden egész órában
Városnéző séta Csobayné Pintér Évával, a GyereGyőrbe Tematikus városnézések idegenvezetőjével-indulás minden nap 15:00-tól, a Látogatóközpont elől.

ATEMPO.sk